Introductie van Ultieme Schoonmaakintelligentie.

Ontdek de indrukwekkende mogelijkheden van de Shark Detect Pro Series stofzuigers, verrijkt met vooruitstrevende sensorische technologieën. Deze slimme apparaten herkennen en reageren automatisch op variërende vuilniveaus, verschillende vloeroppervlakken en zelfs lastige randen en hoeken, wat resulteert in een moeiteloze en doelgerichte reiniging die past bij jouw behoeften.

Assortiment

View all

LightDetect Technologie

De Shark Detect Pro detecteert moeiteloos omgevingen met weinig licht en verlicht automatisch verborgen stof en vuil. Door slim te reageren op donkere gebieden, verbetert het uw zicht, zodat u vuil gemakkelijker kunt waarnemen.

DirtDetect Technologie

Door slimme detectie van drukbezochte gebieden past deze geavanceerde reiniger automatisch de zuigkracht aan om verborgen vuil op te sporen en zorgvuldig te verwijderen, zelfs het minuscule vuil dat normaal niet zichtbaar is. Dit resulteert in een grondige en effectieve reiniging van tapijten, waarbij zelfs het onzichtbare vuil niet wordt gemist.

EdgeDetect Technologie

Met intelligente rand- en hoekdetectie past deze geavanceerde reiniger dynamisch de zuigkracht aan, waardoor hardnekkig vuil geen kans krijgt. Het signaleert randen en hoeken en verhoogt de zuigkracht meteen voor een krachtige en grondige reiniging.

FloorDetect Technologie

Deze geavanceerde reiniger is slim genoeg om de borstelrol aan te passen aan verschillende oppervlakken, waardoor een optimale reiniging wordt gegarandeerd. Met automatische vloertypeherkenning verhoogt het moeiteloos de borstelrolsnelheid tot wel 2x, wat resulteert in een diepgaande reiniging van tapijten voor een vlekkeloze schoonmaakervaring.

Ontdek de Detect & React Technologieën.

Beschikbaar in de snoerloze Detect Pro steelstofzuigers

Video With Text links

Dit is de tejskst