Twee borstelrollen. Een Mondstuk. Voor alle vloeren.

Steelstofzuiger of cilinderstofzuiger – De alles-in-1 DuoClean® mondstuk beschikt over twee borstelrollen die gemakkelijk harde vloeren en tapijt schoonmaken, zonder te wisselen.

Meerdere opties. Buitengewoon schoon.

De Shark DuoClean® technologie beschikt over twee variaties. Ga voor standaard of upgrade naar DuoClean® PowerFins - beide zorgen voor een krachtige, veelzijdige reiniging op alle vloeren.

Grondige reiniging voor ieder oppervlak.

Het DuoClean® systeem met dubbele borstels neemt meer vuil, puin en haren van huisdieren op, zonder last te hebben van vastzittende haren. De revolutionaire PowerFins zorgen voor continu reinigend contact op tapijten en vloeren, dit terwijl een zachte roller een gepolijste look achterlaat.

Weg met standaard borstels. Het is tijd voor vinnen.

Standaard borstels slaan stukken over en wikkelen de borstels vol met haar. Door onze speciaal ontworpen flexibele PowerFins zijn deze problemen volledig verleden tijd.

DuoClean® levert Triple Particle Cleaning®.

Met een extra zachte borstelrol verwerkt DuoClean® alle soorten vuil, van grote deeltjes tot kleine deeltjes en zelfs vastzittend stof.

Tapijten en vloeren.

Naadloze overgang van het stofzuigen van tapijten naar vloeren zonder ooit van mondstuk te hoeven wisselen.

Ontdek de dieptereiniging.

Een borstel om tapijten grondig te reinigen. Een extra zachte borstelrol om grotere deeltjes naar binnen te trekken en vloeren direct aan te pakken voor een gepolijste look. Het DuoClean® mondstuk zorgt altijd voor een schoon resultaat, ook bij het diepe vuil verstopt in het tapijt.

Doe mee met de Clean Evolution®

Krijg als eerste alles toegang tot exclusieve aanbiedingen en nieuwe ontwikkelingen op Shark®-stofzuigers, stoomreinigers, robotstofzuigers en meer!